Hoe schrijf ik me in voor een sociale koopwoning?

Zelf invullen

U kunt zich inschrijven door het inschrijvingsdocument volledig in te vullen en op te sturen naar IZI wonen - Oostrozebekestraat 136 bus 1 – 8770 Ingelmunster of in te scannen en door te mailen naar klanten@iziwonen.be. U kunt ons steeds telefonisch contacteren op het nummer 051 30 25 45 indien u vragen heeft of hulp bij het invullen wenst. U schrijft ook 50 euro per register over op het bankrekeningnummer BE65 0910 0994 9296 met als vermelding ‘Inschrijving kandidaat-koper + naam’.

Hulp bij het invullen

Tijdens de openingsuren kan u op ons kantoor terecht. Wij helpen u dan om de inschrijvingsdocumenten te vervolledigen en/of digitaal aan te vragen met behulp van uw ID-kaart.

Inschrijvingsbewijs

Als uw dossier volledig is en u voldoet aan de inschrijvingsvoorwaarden, dan sturen wij u een inschrijvingsbewijs op. Op dat bewijs staat uw inschrijvingsnummer, de datum van inschrijving en de gemeente(s) waarvoor u hebt ingeschreven.

Opgelet: uw dossier wordt pas ingeschreven op de datum dat het volledig is en als het inschrijvingsgeld van 50 euro betaald is!